5/5

FAQ

Welkom op de FAQ pagina van Amsterdam Cab Services! Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten en reserveringen. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Taxi bestellen of reserveren?

Algemene vragen

Onze taxi’s zijn gemiddeld tussen 10 en 15 minuten aanwezig bij de klant. Dit verschilt natuurlijk per dagdeel. Neem contact op met ons voor een actueel wachttijd.

Ja dat kan. U kunt bij ons ook een taxi voor een later tijdstip bestellen. Ook alvast reserveren voor een andere datum is mogelijk.

Ja, bij Amsterdam Cab Services kunt u ervoor kiezen om door ons opgehaald te worden indien u naar Amsterdam of omstreken vervoerd moet worden. Wij hanteren hier aantrekkelijke vaste tarieven voor zodat u nooit teveel betaald.

Indien u de taxi annuleert binnen 3 uur voor de geplande rit, zullen wij genoodzaakt zijn de ritprijs in rekening te brengen. Voor annuleringen die buiten deze termijn vallen, brengen wij geen kosten in rekening.

Als u denkt een voorwerp te zijn verloren of vergeten, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze telefooncentrale via +31 20 210 14 32 of via WhatsApp. Als uw eigendom gevonden is kunnen we het alsnog terugbrengen of laten ophalen.

Ja, u kunt via Whatsapp een taxi bestellen en uw locatie doorgeven. Wij sturen dan spoedig een taxi naar uw GPS locatie.

Ja. Wij raden alle passagiers aan om de baggage door de chauffeur in de taxi te laten plaatsen. Zo voorkomt u eventuele schade aan uw eigendommen en schade aan het voertuig.

Betalingen

Ja, in al onze taxi’s kunt u ook betalen met uw pinpas.

Ja, u kunt contant betalen bij de chauffeur in de auto en onze chauffeurs hebben altijd wisselgeld bij zich,

Ja dat kan,  voor of na de taxirit kan de chauffeur u een betaalverzoek sturen.

Ja, in al onze taxi’s kunt u ook betalen met uw credit card.

Vragen over taxitarieven

Vanuit regio Amsterdam hebben wij scherpe vaste tarieven naar Schiphol. U kunt bellen en hiernaar vragen of via het boekingsformulier op de website zien wat het vaste tarief is vanuit uw adres.

Wij halen u graag op van Schiphol Airport indien u naar regio Amsterdam moet. Wel vragen wij u om uw vluchtnummer met ons te delen zodat wij ten alle tijden rekening kunnen houden met een vervroegd- of vertraagde vlucht. Zo weet u ook altijd zeker dat de chauffeur op tijd aanwezig is u op te halen.

Wij hebben aantrekkelijke lage tarieven voor ritten van regio Amsterdam naar diverse luchthavens (en terug). 

Ja, indien u een rit nodig heeft van regio Amsterdam naar een bestemming buiten regio Amsterdam, dan hebben wij daar lage vaste tarieven voor.

Vragen over de taxirit?

In een personenauto (sedan en stationwagon) mogen er maximaal 4 passagiers vervoerd worden. In een taxibus mogen er maximaal 8 passagiers vervoerd worden.

Ja, wij accepteren ook boekingen voor korte taxiritten.

Ja, u kunt de chauffeur vragen of hij spotify heeft waar u eigen muziek kunt kiezen. Steeds meer taxi’s maken gebruik van een TaxiTab waarop u zelf eigen muziek kunt uitkiezen. Sommige chauffeurs hebben een AUX-kabel die u met uw eigen toestel kunt koppelen om muziek af te spelen.

Bij het bestellen van de taxi, gelieve aan te geven of u een huisdier wilt meenemen. Wij zullen ons uiterste best doen om dit voor u mogelijk te maken.

Eten tijdens een rit is verboden om vervuiling en geuren tegen te gaan. Drinken is over het algemeen verboden, tenzij u onwel bent/wordt. Indien u alsnog wilt drinken, dan is het drinken van een water in een afsluitbare fles toegestaan.

Wordt uw vraag niet beantwoordt?

Geen probleem, wij helpen u graag verder. Neem contact op door te bellen of via Whatsapp!