5/5

Amsterdam Cab Services

Nederland ontdekken met Amsterdam Cab Services

Reisinformatie

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reistijd

Taxi bestellen of reserveren?

Dagtrips

Er is niets beter dan ontspannen aankomen op uw bestemming, vooral als u van plan bent om een dagtocht te maken naar een mooie plek zoals Giethoorn of Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Bij Amsterdam Cab Services zorgen wij ervoor dat u en uw gezin veilig en comfortabel worden vervoerd. Wij zetten u af bij de ingang en wachten in de buurt op u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats of het zoeken van de weg. Op de terugweg rijden wij u naar huis op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Onze luxe en schone voertuigen hebben al duizenden tevreden klanten vervoerd.

Hoe vraagt u een dagtrip aan?

Laat ons weten welke bestemming u op welke dag wilt bereiken en wij maken een op maat gemaakte prijsafspraak op basis van uw specifieke wensen. U weet vooraf exact hoeveel u betaalt, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw dagje uit! Wij zorgen voor het vervoer, terwijl u ontspant en geniet van de rit. Neem contact met ons op voor een snelle en perfecte service tegen de meest voordeligste prijs.

  • 24/7 service
  • Vooraf boeken= goedkoper!
  • Voordelige prijzen!

Madurodam

In Madurodam kun je genieten van het mooiste en beste  Nederland in het klein. Bekijk beroemde miniaturen, speel leuke spelletjes en attracties die laten zien waar ons kleine land groot in is. Er is zoveel te zien en te doen in Madurodam, perfect voor een dagje uit met het hele gezin. Er is genoeg te doen en te ontdekken dat je ogen en handen te kort komt. Je kunt samen ervaren hoe Nederland is ontstaan, oefenen om de toekomstige voetbalkampioen van Nederland te worden en zorgen dat het land niet onder water komt te staan. Het is echt een belevenis die je niet wilt missen!

Keukenhof-taxi

Keukenhof

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen, zover het oog reikt; zo’n 32 hectare bloemen. Keukenhof is een unieke beleving voor jong en oud. Door het hele park staan ​​tulpen, hyacinten, narcissen en andere bloembollen in volle bloei. In Keukenhof kun je inspiratie opdoen en ontspannen in een prachtige omgeving! Amsterdam Cab Services zorgt ervoor dat uw reis naar Keukenhof een groot succes wordt.

Giethoorn

Beleef Giethoorn op een bijzondere manier. Hoewel een dagje zeilen al bijzonder is, kunt u er een nog uniekere gelegenheid van maken. Tijdens onze Giethoorn-tour word je behandeld als een echte VIP.